Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU (2) 27.09.18

Snårig var busken
nya knoppar skall växa,
lövet gav sin plats.

© Bosse 27 september 2018.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-27 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten