Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser



jag ser en burk-letare
utan pengar
jag ser en hoverboard
utan tid

jag ser en arbetslös
understimulerad och deprimerad
jag ser en arbetstagare
jobba över men gå under

jag ser en arbetsgivare
på konferens
jag ser ingen kapitalägare
han är någon annanstans

jag ser ingen mening
mellan raderna
jag ser inget mål
med medel

vad ska jag med vingar till
om jag är blind




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-27 21:51



Bookmark and Share


  Stisse
Texten griper tag och jag kan känna igen mig precis i dina ord.
2018-10-11

  Kungskobran VIP
Många har det svårt
gör vi något åt detta problem?
skriver poem.
Gör vi något konkret?
inte bara dekret
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor