Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erosion

Jag hoppas du aldrig får känna smärtan av din själs erosion
blöda ut i meandrande floder
Önskar mer än något att du aldrig får veta vad tomhet väger

Alla erosioner i min själ
Sura regn av otillräcklighet
Floder av institutionaliserat hat
Stormar av skuld och skam
Alla erosioner i min själ
Dom minns
Ett helt liv av
att prata för mycket eller för lite
ha för mycket eller för lite kläder
vara för rabiat eller loj
slampig eller för pryd
Jag vet vad tomhet väger




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-27 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj vilken text! Vad tomhet väger.. Vilka poetiska ord, berör mig med tyngd
2018-11-11

  bo.rackson
Smärta, sökande, längtan, insikt...
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson