Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
människa - så vacker du är


Du är fin


Sammanfogad

av lemmar
hud och hår

ett hjärta som slår

ådror som brodyr
en hjärna som styr

en glasklar blick
du en gång fick

med drömmar
som hopsydda sömmar

så vacker du är
och fin

en blomma av lin











Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-28 00:27



Bookmark and Share


  Helen Bohlin lelle
Vacker å beskrivande text...
Inlevelse å talande..
Kan faktiskt känna doften av blomma lin..
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP