Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla fingrar

Mina kalla fingrar,
Mina kalla fingrar mot din hud
Mina kalla fingrar som alltid är upptagen med en ciggaretter.
Ibland undrar jag när jag kommer inse att ciggaretterna inte fyller det tomma hål i mig, det tomma hål du skapa.
Vill ha mina kalla fingrar mot din hud,
För ingen är som du.
Är tacksam att ingen är som du för ingen såra mig som du
Är tacksam att mina kalla fingrar håller i en ciggaretter och inte är omslutna runt dina varma händer.
Är inte tacksam över kärleken jag söker,
Över kärleken jag söker hos alla jag träffar
Kärleken du tog från mig söker, söker mer än mina kalla fingrar efter dina varma händer.




Fri vers (Fri form) av Trasigtglas
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-28 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasigtglas