Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gryning


ett ljus brinner i mörkret

gryningen randas
marken andas
andas

i morgonljuset



daggen breder ut sitt hår
fågelsång faller

över buskar och snår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-28 06:10



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Mycket vacker skildring av en morgon.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP