Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ögonblick


gläntar på dörren mellan då och nu
en flodpärla i min hand
skimrande ögonblick
en resa över tidens hav

andas gryningen
och alla skimrande ögonblick
ur minnet träder du fram
lika klart som ett fotografi
fingerblomman berör
hjärtats inre rum öppnas
förundrad ser jag
ditt ansikte

bland dina doftande blommor





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2018-09-28 06:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så ledsen kram<3
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP