Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res hög, Res låg, Reslow

 

Res hög, Res låg, bara du reser, Reslow

Ta hela familjen för snart är det lov

Femstjärnigt ska det va', bo gärna i en svit

Det får du Reslow för du är SD, du är svensk, du är vit 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-28 10:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Han är tyvärr inte ensam om att fuska med hotell och resor. Det verkar som politiker tror sig vara i en annan dimension än vanligt folk. Nyligen var det MP:s Isabella Lövin, som åkte businessklass, fast hon inte skulle. Men hon ville vara "fräsch", när hon kom fram.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP