Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var gång du

 

 

din horisont spelar ett vattenfalls symfoni

min slänt tisslar en efterregns rännil

 

din himmels andedräkt väver stjärnors silver

på mitt ranka aftonbord fladdrar ett värmeljus till

 

fälten dina flödar av vallmo och tusensköna

i min jord föds en enda förgätmigej

 

du skänker mig virvelvindsvingar

ur  ditt ordlösa allt

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-28 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med prägnans och skörhet i bildspråk och budskap är detta en mycket vacker och välkomponerad text!
2018-09-29

  Klara Ord VIP
Mycket vacker text med väl uppbyggda och uttryckta bilder!
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg