Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

postum




det är bara de som märker
de som lyssnar
de som ser
utan ljus
i mörker
de som kan böja sig ner

de med hjärtan som svarar

åh utan att kunna tacka
utan att ha något att ge tillbaks
är det enda som är att jag älskar er


så i ord
utnött
simpelpatetisk

så i känslan
alltid nyfödd
daggdroppevåt och osedd kosmosglittrande






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-28 11:04



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Den här dikten har form och innehåll !

DVS jag Gillar; Mycket Bra !!!
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP