Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyklar

Trampar i takt med dina hjärtslag
Benen går som på automatik, blir aldrig trötta
Nånsin
Å när havet är nära tar vinden ett stadigt tag i min kappa
Den är en mantel nu




Fri vers av tolvtrettiotre
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-28 13:29



Bookmark and Share


    Lars J
Den här målar upp en vacker bild inom mig där jag ser kappan/manteln fladdra. Bra!
2019-05-05

  alicja lappalainen VIP
känns en vind mellan orden..
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre