Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordergivning vid pjäsplats mm


Sambandsteknik

Nyordning som aldrig låter sig tillämpas;
Adam, Bertil, Cesar o.s.v. byts till
Alice, Berit, Cecilia, Daniella, Emma,
Filippa, Gun o.s.v.
Tror någon att detta skulle fungera...
i grenar inom Försvarsmakten...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-28 13:59



Bookmark and Share


  Johanne Rydgren Rilje
Johan en relevant fundering faktiskt, men Adam, Bertil, Cesar o.s.v. är så inpräntade och utprövade i hart när alla sammanhang inte bara i ordergivning.
Passgång? Du är förlåten:-)
2018-09-29

  Johan Strömstedt
Varför inte, stormar kan ju heta Gudrun.
Fysisk styrka och strategiskt kunnande, två olika egenskaper funderar jag.
En man som inte ens kunde gå i takt.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje