Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


droppen

 

 

jag böjer mig som gräset
låter regnet skölja av mitt strå
för åter kunna se ordens droppar
bli kropp och ande
och kunna höra ditt hjärta slå
dina andetag i mitt öra

sorg kan inte vyssas som ett barn
gömmas för sol och måne
nej låt den vistas i ljuset
tills glädjen återfått sin färg


vi är ingen men ändå finns vi
och sätter spår i världen
skriver tecken på fläckigt papper
osynligt för alla

utom för det oönskade människobarnet






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2018-09-29 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP