Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okejrå - min första tanka


Tanka ljus ( en poesiutmaning)

jag drunknar i dyn
förlåten av ynnesten
att leva ensam
ur skugga är vi födda
till ljus vandrar vi alla




Bunden vers (Tanka) av Max Poisé
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-28 14:16



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Vacker!
2018-09-28

  DominiQueen
Vackraste till ljus * h j ä r t a "
2018-09-28

  Elaine.S VIP
Gillar den
2018-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var mycket bra!
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé