Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en bipolär

Som en ballong
fylls jag

till bristningsgränsen

och när jag tappar taget
irrar jag iväg

planlöst
helt tom

utan tillgång
till luft

paniken kommer
jag dör en stund

tills jag flyger igen




Övriga genrer av innakarin
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-28 15:21



Bookmark and Share


    Max Poisé
Låter i princip som vem som helst!:-)
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin