Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När dammet lagt sig


Personalrummet en fredag

När dammet lagt sig
på fredagseftermiddagen
och de flesta gått hem,

sitter löneförrättaren och jag kvar
med var sin kopp kaffe
i väntan på vad då...?

Så går han till sitt
och jag till mitt:
en sen lektion i engelska.

Personalrummet en fredag
när dammet lagt sig
och de flesta gått hem...




Bunden vers av Algotezza VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-28 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP