Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa i livet

du vill ha fina saker
så du jobbar hårt och mycket
för att kunna köpa dem

men du har missat nånting
det bästa i livet kan oftast inte köpas –
de finaste sakerna i livet är upplevelser




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-28 17:22



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, en fin upplevelse är när man får bräcka grannen när man kommer hem med en ny XC90 och får skryta om senaste Thailandtrippen, även att man kastat ut det omoderna köket som var hela tre år gammalt.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP