Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en stund

Fastfrusen i ett ögonblick
utan kraft att röra mig
åt något håll
ta mig loss
från det som håller mig
fast

Jag anar ett ljus
längst därinne
bakom alla lager
alla sjok av svärta
av misslyckat liv

När du ler
skingras molnen
i mitt huvud
för en stund




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-28 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP