Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade uggla. today it was a windy day. kram <3


stjärnor - litet humor klokuggla <3


i morse
var grannens svarta Volvo
täckt av glittrande stjärnor
Den huttrade och nös
men så dök några solkatter upp
tassade mjukt över den svarta huden
smälte de vita stjärnorna
med sina varma tungor
Hoppas dagen lyser igen
tillsammans med soljägarna
för ibland behöver vi många solstänk

för att förstå vardagen




Övriga genrer av morgonstjärna VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2018-09-28 20:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland hjälper inget.
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP