Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Robin och Pussi. hon är så kär i honom. hans tålamod är stort, fast ibland ser han generad ut. :D Elvis är inte samma kompis som Findus ...så Robin beklagar sig


middagsbordet



finns något härligare än vakna
och se morgonen vandra över renstädat golv
vi gläds då åt dagen tar en paus
på finaste kudden hör solklockan klämta
fastän gårdagen var grå

vi kan sitta vid ett överdådigt bord
en kunglig taffel med gnistrande glas
fyllda av kostbara drycker
men höra glåpord
hagla över själar som inte fått ta plats
bland de utvalda
då smakar maten illa

Vi kan besöka ett rövarnäste
få bröd som smakar nektar
en fattig grindöppnerska
kan vara klädd i trasor
men bära honung i ett lerkärl
då gläds vi åt dagen i dag
ord lyser som gulddroppar
bärs av vinden

på hoppets och kärlekens vingar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2018-09-28 20:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är broderad med guldtråd
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP