Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyanser


Livet

Sommaren het
hösten scen

Skuggan inne under träden
i sommarhettan
var svala som vatten

Många stigar överallt

Vägen ut utan ljud
Så stilla som smek över kind

River sen hösten
visar vägen med storm

Vinter in

Välkomnar




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 541 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-09-29 00:36



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
välkommen alltid!
2018-10-28

  Ninananonia VIP
Fint :)
2018-10-16

  Fem hjärtan VIP
Underbar dikt om årstidens växlingar
2018-10-11

  Lars Hedlin
En mycket fin text full av liv och känsla :)
2018-10-08

  Anya VIP
Jaa det gäller att välkomma vintern. Så vacker text. Och du fångar tre årstider så bra.
2018-10-04

  Janina Kaminska
Så fint fångat.
2018-10-02

  ULJO
Fin text. Välkommen tillbaka
2018-10-02

  Peter G VIP
Att få leva med årstidernas växlingar är på många sätt ett privilegium och något som ständigt är en källa till fascination inför naturens mångfald av små och stora underverk!

Jättefin text!
2018-10-02

  lila fjäderblomman VIP
Det är nåt särskilt att vi får uppleva olika årstider - oxå livets årstider
2018-09-30

  Nils-Robert
Vilket underbart bejakande av våra årstider. Blir glad.
2018-09-29

  Quasimodo
Fint här för livets skiftningar och kontraster!
2018-09-29

    ej medlem längre
Alla kontraster i livet avspeglade i naturens skiftningar. Mjukt och mäktigt.
2018-09-29

  Rise Little One
Livets alla nyanser som vi lever i ...
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"