Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en tvåhundra år då, eller? I minnet efter en vän.


Var god försök igen senare




Irritationen spred sig
som en löpeld
genom tid och rum.

Kjell-Åke kliade hårbottnen
i jakten på ett svar,
vilket lät vänta på sig.

Tiden bara verkade gå
och det var som om ingenting
av vikt hände.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-07 12:22



Bookmark and Share


  Nanna X
Tillfälligt avbrott?
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP