Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poetry Power

 

Poesi poesi vad är poesi
en del tycker vackra ord
somliga kör vild frenesi
rattar ba- eller styrbord

sådan brokig blandning
rim med olika versmått
se ords djupare mening
ibland man skratta gott

texter som jag tycker om
åt andra kanske ej duger
bra är att ingen är lagom
går ej i flock ty det suger

här existerar friska viljor
med ett mycket gott driv
giver bukett fridens liljor
åt poesin så fortsätt skriv

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-29 06:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
nice nice
ingen sur price
att vi tycker samma sak
om nåt
har vi nu förstått
på rim
2018-09-29

    ej medlem längre
skön uppmaning!
2018-09-29

  Baystream
Och maneter tydligen ;)

Tycker om orden, de är sanna och står för något du vill förmedla!
2018-09-29

  Öknens Ros VIP
positiv uppmaning till skrivande poeter.
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP