Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns

Vill fånga det
som inte går att ta på

visa det
som inte går att se.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-29 08:46



Bookmark and Share


  Baystream
Håller med. Precis så. Vackert!
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP