Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan sikt, missat...

Nu strippar träden
jag som de
efter andan kippar
i blåsten massutvikning sker
när löv över min fötter
faller ner
nu ser jag långt
ända hem till mig
några rör sig mot min port
VÄNNERNA som jag lovat
bjuda på kaffe minsann...
Va´? Men de skulle ju komma först
klockan två!
Otroligt tidiga nu då!
Då slår kyrkklockan TVÅ SLAG...
Jag får på fötterna extra drag!
Hemåt springer jag....










Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-29 10:26



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Kafferepen får man inte missa

2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt