Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommaren avslutas med fest.


SKÖRDEFEST

Skördefesten är inne på sin fjärde dag
närmare 250 000 besökare på Öland
sätt det i jämförelse mot 25 000 vilka
är fast bosatta...

Det mesta som produceras kan njutas
över hela Ön, trängsel tjo och tjim var
du än befinner dig i geografin, succén
upprepar sig. Strålande sol från en blå
himmel. I kvällsmörkret upplyses torg
och gator, stånden är många, smaka en
och annan godbit efter tycke och smak.

På norra delen av Ön över försvaret, ön
är intressant i många avseenden - stort
är truppsammandragning med mtrl.

Slutvinjetten på söndagen, broräkning
av trafikverket med snitt av passerande.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-29 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje