Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förbannade byrålådan

 

Du letar envist i byrålådan

Efter något du medvetet har slängt i soporna 

Du hittar saker som påminner dig om det du har slängt

Du vänder upp och ner på allt 

Det blir rörigt i byrålådan 

Du letar vidare

Du vet att du inte kommer att hitta det 

Du gör i ordning allting 

Du letar igen

Vänder upp och ner på allt 

Du hoppas fortfarande att du ska hitta det

Du har slängt i soporna 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-30 08:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Känns bekant. Kanske ditt liv. Kärleken. Meningen med allt.
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP