Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och lust!

Dig få älska hett
Tappar all sans och vett
Är att hamna i saligheten
Ändå fullt medveten

Du lämnar mig din gåva
Vacker och skön vill jag lova
Kärleken finns alltid där
Även om vi ibland är isär

Smäcker är du i din kropp
Kurvorna dina är på topp
Men din inre skönhet
Ger mig värme!




Fri vers (Fri form) av Harri Cajander
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-29 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander