Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet i svåra tider med svek och motsägelsefulla uttalanden..


VIRVLANDE DANS

Den judiskt kristna lilla hon bjöd upp dvärgen
i en virvlande dans. Zeke Varg viftade med sin
högra hand och stampade takten, Bayersk sed,
Zekes glasögon föll ned. Så högt, hoppar min
hund, höger arm upp och ropade, hej, hej, hej!

Tomtefar och Rödluvan tittade häpet på de två,
numera tre, skogens trädkramare ropade Paris.
Avtalsutkast. En svetsare försökte fästa dörren
till plenisalen, med hjälp av en stark man som
höll diet på västerbottenost gick det så där…

Kan du gissa eller korrekt namnge personerna
är första pris; - ett lass skit!

Lycka till!





Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-29 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje