Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tallens eftermäle

Tallens eftermäle
av flis
i skottkärran nu
För en sista
resa
i riktning
mot komposten

Om några
år
är den förut så
smärta
mastlika tallen
jord

Ovanifrån hörs
vindens vågor
blöja genom
trädkronorna
Svårmodigt
suckande





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-29 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP