Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

processen

 

bedyranden eder gör luften tjock

du tänker väl inte skada mig

jag har barn

 

författaren funderar en stund

ska jag ha samma scen omigen

 

men jag har barn jag svär

 

förtjänar du att leva

jag vet inte jag har inte dödat

 

är du säker




Fri vers av cilax VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-29 18:58



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Bra, gillar denna tjärnfulla texts djup
Jaramald
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt