Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-04-22 13:03 av the wildcat (medlemsid: 79522)


uterumsparkering



Äntligen!

solen öppnar ouvertyren
slår med taktpinnen på notstället
stråkarna sjunger
blommorna sig sträcker
dörren står vidöppen
himlen är underbart blå
Fåglarnas jubelkör drillar utanför
solkatternas paradis
står öppet mot vindarna och solen
pälsmuffarna vill gå ut ändå
fastän temperaturen inte är vår

*
Kommentar uterumsparkering
Sjukdomspoeten "Ja, nu borde väl våren vara här
för stanna ett tag, det är inte långt midsommar heller :)
2017-04-22




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2018-09-29 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP