Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


afton Haiku klokuggla :)




2017-03-09 23:06 av the wildcat (medlemsid: 79522)

Solkatten tassar
tyst över ditt bord ikväll
njuter av friden




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 469 gånger
Publicerad 2018-09-29 20:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP