Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det fel... vi skäms, vill göra rätt. Men bjuda på sina fel kan verkligen vara en befrielse för omgivningen. I vissa fall


Fel

Att fela,
låta sig misslyckas
kan få oss att glittra.
Det blir autentiskt.
En tillåtande atmosfär,
där vi är varandras ryggar.
Viljan att hjälpa.
Växande förståelse mellan människor.
Det berör det vackra inom oss.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-29 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP