Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrobaten


stenen singlar ner

solgruset samtalar på ytan

lägenheten byggs ut med oändligheten

ett luftskepp har byggt en evig bro

på den går solen i lugnan ro

grus faller ur hennes ficka

smattrar ljudlöst mot ytan

geologerna försöker samla upp alla

hur länge kan hon hålla balansen?




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-30 01:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm den här fångar mitt sinne och minne. det är många av oss som kan ta lärdom av denna. <3
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln