Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara lycklig versus att må bra

vad innebär det att vara lycklig?
vad innebär det att må bra?

för mig är det inte samma sak
det är väldigt långt ifrån

jag är nämligen lycklig nu
för första gången i mitt liv

jag får leva det liv jag vill leva
jag är där jag vill vara

men mår jag bra?
det gör jag tyvärr inte

så vad är det att må bra?
är det ens möjligt för mig att må bra?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-01 09:23



Bookmark and Share


  Annika Bard
Att besitta förmågan av att vara lycklig trots att man inte mår bra måste vara en gåva få förunnat.
2018-10-03

  Baystream
Väldigt bra fråga, och ett intressant sätt att se på välmående.
Ja du, jag vet faktiskt inte...
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP