Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill lyssna

I valfrihet kan jag välja bort dig
Vända dig ryggen
Min valfrihet före din
Men du, vi är flockdjur
Jag har inte valfrihet
Därför att jag behöver dig
Måste välja dig också
Jag vill lyssna




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-30 12:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Medmänskligheten
vinner mot enfalden?
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner