Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra älskade klokuggla kram <3


otroligt vattenhålet är översvämmat


utbrast jag när vi närmade oss Gekå. människor fanns överallt barn hundar bilar vart vi vände oss varje parkering upptagen. parkeringshusets alla etage visade "upptaget" och längst upp där berget fanns en gång låg ytterligare en parkering. otroligt aldrig sett så mycket folk en lördag ! så förargligt men inget att göra vi får ta seden dit vi kommer mumlade jag.
min vän vände ansiktet mot mig. jag läste frågan interurbant. "du sa det var lugnt och nästan inget folk när du tittade på folkströmmen".

- jag sa ju att kameran inte var riktad åt vänster utan rakt fram. vi kom fram till att det måste varit en skämtare som ändrat inställningen vi suckade och klev ur bilen.

då min vän totalvägrar ha mobil finns inget annat alternativ än följa John. hon drog ibland åt vänster och jag åt höger men aldrig lång väg. i minnet fanns en färskning då jag tappade bort henne stod och stampade vid informationsdisken när de efterlyste den saknade.
men efter vad jag förstått av "åskbollen" Anna-Maria att ha en mobil innebär inte alltid att jag är nåbar. hon berättade om sin syster som alltid stänger av den för hon vill inte bli störd när hon handlar. så jag muttrar inget om hur bra det är med mobiler så vi inte tappar bort varandra.

de ideliga regnskurarna hade kanske sitt finger med i spelet varför så många absolut måste handla. vädrets makter hindrar annat uteliv. såg att de redan börjat smygskylta inför jul. bland allt vimmel syntes en kvinna som hade en väldresserad hund i band. först blev jag förbryllad men insåg den hade tillstånd. kan vara en ledarhund som utbildas för någon blind och måste socialiseras med olika miljöer.
mängder av människor från olika kulturer var där och även några mödrar med sina barn. en unge gallskrek medan fadern bar barnet bort till modern som stod och plockade bland charkuterivarorna. blomsteravdelningen vinglade vi förbi kikade på höstens blommor. efter säkert 50000 steg äntligen ute och på väg hem.

annars vara resvägen en fantastisk upplevelse att se det gröna gräset som växer upp överallt efter allt regn.
det är våren som landar igen
målar fälten i mjukaste pastell
i en kortklippt frisyr

de långa torra gula stråna ser vi inte bara den späda vårgrönskan på marken.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2018-09-30 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP