Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodigt

Mitt ve-modiga ansikte

avspeglas i att jag föddes

i ett sågverkssamhälle




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-30 12:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vissa utvecklas dock till fog-svansar ... Medan du fick ved- er-taga en karaktär likt klabbe och trave'...
2018-10-01

    Sefarge VIP
Ingen vanlig
Ved-ertagen
å-sikt du fram
-för?

2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP