Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suveräna plattor under 1970- och 80-talet. Gitarrvirtuos med folkloristiska inslag. En personligt färgad stil med en hop egna kompositioner. 73 bast.


Med ett tolvsträngat hjärta



Sitt tolvsträngade hjärta


håller Leo Kottke upp


likt en sköld mot


slentrian förbiseende förglömda


vardagssubtiliteter förjugenhet





Vädrar sporadiskt sin baryton


över mänskor i snålblåst


uteblivna kontakter


missaktning och andra


sprickor i muren




Övriga genrer (Kåseri) av BenGust VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-30 13:21



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Grymt, tolvsträngat känsloflöde invaderar mig
2020-03-07

  Solstrale VIP
Bravo! ;)
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP