Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart sjö


Tungsinnet
talar
med din
och tidens röst
när de svarta
vågorna
rullar ut
på öppet hav
bort från
den trygga
hamnen
Mot
främmande
stränder
Svart trögflytande
vemodsfyllt
och vackert
är vattnet
du sjösätter
båten i




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-30 13:59



Bookmark and Share


  Viksten
Fint
Vemodigt
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP