Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödoft

Höstbrus
Tid som i dvala
Träd på flykt
stillastående och kala
Snödoft blåser in
Kylan klamrar
envist under barken
Huttrande solsaknande
kurar jag
dessa kvardröjda hösttimmar




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-30 15:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Elastisk dikt med snödoft, träd på flykt och klamrande kyla. Här visas högst fantasifullt hur hösten motvilligt trängs ut, och hur vintern samtidigt får in en fot. Bokmärke.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP