Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neptunus diamantregn


Jag skulle inte vilja handla med ädelstenar på Neptunus.

För.

Jag skulle bli ruinerad.

Det regnar ju diamanter där.


Vilket innebär att diamanterna är lika mycket värda som vattendroppar.

För i något fattigt och torrt land här på Jorden.

Är vattendroppar lika mycket värda som diamanter.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-30 17:03



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vatten det dyrbaraste vi har, en droppe kan förändra ett liv
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP