Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapptäcket - senryos




lapptäckets
ärvda kimono
saknaden...

lapptäckets
lila förlovningsblus
tomma löften

lapptäckets
rödblommiga kjol
skolavslutningen

lapptäckets
kungsblåa, guld & silver
förlåtande fri




Bunden vers (Annat versmått) av lila fjäderblomman VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-30 17:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om ett lapptäcke som förmedlar livserfarenheter!
2018-10-14

  Blomma-Stjärna VIP
härligt och starkt om minnen som kan flätas in - lapp för lapp - i ett värmande, vackert täcke!
2018-10-13

  Lars Hedlin
En mycket stark text!
2018-10-08

  Karina"Kia"
En återspegling i flera bitar ur ett liv i unga år!

Tungt och en bit av svårmod!
2018-10-02

  morgonstjärna VIP
att ge förlåtelse är generöst
att få den är ett himmelrike.
sant så
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP