Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dina ögon


En fjäril mötte mig
kom som ett löv i flykt
plötsligt såg jag dig
kände din doft
drömmens spegel
hörde vindens lek

såg stranden i dina ögon
glittra som vingar av kristall

kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-30 21:01



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Drömlängtan...
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP