Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkta ärr

Läkta ärr
ska bäras med stolthet
för de vittnar om hur långt
du var villig att gå
för att överleva

Läkta ärr
ska bäras med aktsamhet
för de vittnar också
om var din rustning
är som skörast.




Fri vers av Cissmoll
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-30 21:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kloka och insiktsfulla ord för styrka och svagheter
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll