Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en aning

Om varje sandkorn
vore en ädelsten

skulle rikedom
rinna mellan
fingrar

fastna
mellan tår

vi skulle
borsta
smaragder
från våra
kroppar

irritera oss
över diamanter
i våra skor

utan att ha
den blekaste
aning




Fri vers av Petter Wingren
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-30 22:49



Bookmark and Share


  Baystream
Dundig tanke helt klart, får en att le!
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren