Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och avtändning


Brev 12: din, utopias, Barcelonas


Jag älskar dig. Jag saknar dig för mycket för att det inte ska vara kärlek.
Om det inte är ångest. Och precis allt annat.
Kärlek är ett beroende sa Lovisa.

Hoppas du inte läser det här.

(Om några månader är jag inte din jag är Barcelonas)

((En dag i utopia är jag min egen))




Dagbok av mögel
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-01 00:35



Bookmark and Share

  mögel