Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Febersång

Slumpens irrbloss
en lyckans stund
knackar på min axel
några sekunders flykt
en frälsning en befrielse
den dunkla sanningen

Alla dessa människor
och ingenting finns kvar
allt försvinner
ögonblicket innan
blir stunden efter

Jag var aldrig en del av det
ingick inte i planerna
jag tittar natten i ögonen
vi måste acceptera
kärlekens bakgårdar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-01 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP