Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Självkänsla



Vill sträcka, men kan inte
nå - in genom
den spegelblanka yta
glasväggen som på mitten delar
illusion och verklighet
oss emellan

Ta dina, av tårar fårade
kinder, i mina händer
varsamt kyssa dina nariga läppar
ge dem livet åter, nynna

ömt viska, om

och om igen
så många gånger det behövs
för dig att förstå
att du är Perfekt i mina ögon

precis så som jag vill vara, en dag
i dina









Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 255 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-01 11:04



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En så fin kärleksförklaring
2018-10-01

  DavidM VIP
Närhet och vindar av värme i denna fint komponerade text.
2018-10-01

  M.Eta
Riktigt fint, bokmärker.
2018-10-01

  Bodingen VIP
Oj, seriositeten går inte att ta miste på, förmedlar solklart tankarna
2018-10-01

    ej medlem längre
Skört, skirt, vackert..
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream